Revelion de Poveste in Delta Dunarii

REVELION DE POVESTE IN STIL LIPOVENESC
Delta Dunarii 2021
Gulliver Delta Resort 4* – Murighiol

PROGRAM REVELION:
 Ziua 1 – 30.12
In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu  un platou de tartine cu icre de stiuca si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi servim cina.

Ziua 3 – 31. 12
Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: cetatile grecesti sau medievale din zona, Martirionul de la Niculitel, vizitarea obiectivelor turistice din  Tulcea, lacase de cult memorabile etc.
La pranz savuram preparate traditionale din peste si nu numai, unele dinte ele realizate  in bucatariile gospodarilor din zona Deltei Dunarii
Dupa ora 20.00, incepe seara de Revelion, cu un program de colinde, uraturi si dansuri lipovenesti.  La aperitiv vom servi tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, batog de crap, crema de branza si pate de ficat de casa.
Atmosfera este intretinuta de muzica la alegerea dumneavoatra. Dintre recomandarile nostre nu lipsesc dansurile lipovenesti. Meniul continua cu gustari din salata de singer, stiuca umpluta, salau afumat, chiftelute din peste, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada de porc cu legume si aspic de curcan.
In toiul sarbelor si al horelor, continua pectacolul culinar :  crap a la Murighiol cu garnituri asortate (surpriza bucatarului).
La miezul noptii desfacem sampania si iesim afara pentru artificii. Dupa ce  revenim la caldura si reincepe petrecerea,  e  momentul felului principal: curcan umplut cu gutui, portocale si mere, alaturi de  porc la tava servit cu  cu cartof umplut in bacon crocant.
Pentru  gurmanzi  si  pofticiosi, meniul este desavarsit de un tort de ciocolata si fructe de padure,  Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 3: 01.01
Tinand cont ca, in general, poate cu exceptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat dupa Perinita, prima zi a anului debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita lipoveneasca), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. La care se adauga, bineinteles, specialitatile din peste. Urmeaza focul de tabara de pe malul apei, in insotit de tuica fiarta si vin fiert.
Cina din prima zi a anului  este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.

Ziua 4 – 02.01
Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion de poveste. Marturie vor sta miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Tarife

Early Booking
– 20%
Casuta Corp central
Pretul este pe persoana in camera dubla.

Copii pana-n 12 ani, cazati in camera cu adultii, au gratuitate

1.700

949 ron

1.950

999 ron

Supliment a treia persoana in camera dubla (peste 12 ani) XXXXX 400 ron

**oferta este valabila pana la 30.11.2020

Servicii incluse:
– Cazare 4 zile/ 3 nopti;
– Pensiune completa + toate mesele festive;
– Pachetul de băuturi:  free bar la cina  festiva de Revelion si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna, apa plata, apa minerala;
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu tartine cu icre și palinca la intrare);
– Foc de tabără presărat cu povești;
– Acces la locul de joacă pentru copii.
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în zapada, șah, table, darts, carti de joc, rummy,  tenis de masa in aer liber, volei etc.

Conditii de plata:
  – avans 50% la inscriere; – diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel

Masuri de siguranta anti Covid 19:

  • La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate  dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
  • Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
  • Efectuarea  formalitatilor de check-in on-line.
  • Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
  • Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite.
  • Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
  • Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
  • Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
  • Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.