Info Utile

Bine ați venit la Pensiunea GULLIVER DELTA RESORT 4* – Murighiol!

Ne bucurăm să fim gazdele dumneavoastră si sperăm să vă oferim o vacanță cu amintiri de neuitat. Pentru buna desfășurare a sejurului, dorim să vă informăm următoarele:

Masa

Mesele se servesc în restaurantul si pe terasele hotelului și sunt în regim de Light All Inclusive (tip bufet). Preparatele sunt pregătite în stil lipovenesc, Pensiunea Gulliver Delta Resort 4* contribuind la transmiterea vechilor tradiții pescărești.

Toate mesele de prânz și cină conțin atât preparate cu specific local, pe baza de pește, cât și preparate tradiționale pe bază de pui sau porc.

Meniu orientativ:

MIC DEJUN: 8:30 – 10:00

Ouă (prin rotație, se servește omletă, ouă fierte, ochiuri), aperitiv cald (prin rotație servim cremvursti, kaizer, cabanos), brânzeturi (cașcaval, telemea), mezeluri reci, iaurt, lapte, fulgi de porumb, gem, miere, unt, legume (roșii, castraveți), ceai,cafea, apă plată etc.

GUSTARE: 11:30 – 12:00

PRÂNZ: 13:30 – 15:00

  • două feluri de ciorbă: una din pește (gen storceag, borș, perișoare etc.) și una fără preparate din pește  (gen supe, ciorbe, borșuri etc.),
  • două tipuri de preparate la felul principal: unul din pește cu garnitură (tip plachie, saramură, pește prăjit, pește la grătar, pește în mălai, pârjoale etc.) și unul pe baza de pui sau porc, cu garniture (șnițel, friptură, grătar, preparate crispy,  degețele, grujoane, kaizer, cabanoși, carne la tavă etc.) servite cu garniturile aferente pe bază de cartofi, orez și/sau preparate precum iahnie de fasole, varză călită, legume la tavă, fasole verde, mazăre etc.

GUSTARE: 17:00

CINĂ:19:30 – 21:00

  • două tipuri de preparate la felul principal: unul din pește cu garnitură (tip plachie, saramură, pește prăjit, pește la grătar, pește în mălai, pârjoale etc.) și unul pe bază de pui sau porc, cu garnitură (șnițel, friptură, grătar, aripioare crispy, kaizer, cabanoși, carne la tavă etc.) cu garniturile aferente pe bază de cartofi, orez și/sau preparate gen iahnie de fasole, varză călită, legume la tavă, fasole verde, mazăre etc.), desert.

Pachet băuturi all inclusive

  • Pachetul de băuturi All inclusive cuprinde: bere, sucuri, apă plată, vin alb si vin roșu (bag în box), cafea, ceai.
  • Băuturile sunt disponibile pe toată perioada programului barului, adică între orele 10:00 – 21:00.

Unele dintre preparatele cu specific local (în special, peștele) trebuie consumate cu atenție, pentru a fi evitate accidentele nedorite. Persoanele alergice la anumite alimente sunt rugate să anunțe acest lucru la începutul sejurului! Din motive legislative, vă rugăm să consumați produsele achiziționate (mancare și băutură) din afara incintei Gulliver Delta Resort doar în cameră. Consumul lor in incinta complexului, exceptând camera în care sunteți cazați, este strict interzis!

Transportul:

Program autocar:

București

Loc întalnire: Calea Griviței nr. 193 B – Parcare Muzeul CFR

Oră întalnire: 07.30

Oră plecare: 08.00

Murighiol

Sosire autocar: ora 13.30/ 14.00

Retur: 14.00/14.30

Durata traseului se poate modifica din cauza unor factori ce nu țin de agenția de turism sau de hotel (condiții trafic, vreme etc), iar orele la care se ajunge sau se pleacă din Murighiol pot suferi modificări.

Excursiile opționale

Pentru excursiile opționale, Gulliver Delta Resort vă pune la dispoziție mai multe ambarcațiuni cu motor, moderne, rapide, confortabile, modele noi de șalupe Corsar.  Șalupele au 12 locuri și sunt prevăzute cu prelată, care protejează turiștii de eventualele intemperii, sunt ideale pentru distanțe lungi.

Pescuit

Exceptând perioada de prohibiție, turistii pot pescui de pe pontonul hotelului, în condiții legale. Menționăm că legislația ne împiedică să depozităm în frigiderele și spațiile complexului orice tip de produs care nu are documente oficiale ca fiind achiziționat cu setul de acte doveditoare de către unitatea noastră (gen pește, băuturi, mâncare etc., provenite de la turiști).

Diverse

Realizată în vechiul stil al conacelor lipovenești, Pensiunea Gulliver Delta Resort 4* își propune să le ofere turiștilor vacanțe în stil tradițional, dar în același timp să protejeze mediul înconjurător. Din acest motiv, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru, aruncând produsele de igienă și celelalte resturi doar în coșurile de gunoi din băile proprii sau în cele amenajate pe suprafața resortului. Din respect pentru natură, vă rugăm să nu solicitați schimbarea prosoapelor și a lenjeriei decat atunci cand este realmente necesar.

Țânțarii:

În anumite perioade ale anului, în pofida eforturilor personalului nostru, țânțarii pot deveni o problemă. Perioada de activitate maximă a acestora este, în general, între orele 21.00 și 23.00 (în mod special în lunile iulie și august). Vă recomandăm să luați măsurile de protecție necesare: creme, spray-uri, brățări). Fiind în inima naturii, nu excludem ca în interiorul resortului nostru să se strecoare insecte, amfibieni, păsări etc, animale care pot crea ușor discomfort.

În timpul excursiilor optionale, vă rugăm să nu aruncați în apă decât produsele biodegradabile!

Vă rugăm să nu lăsați copiii nesupravegheați pe întreaga perioadă a sejurului și să nu intrați în zonele în care are acces doar personalul hotelului!

Piscina:

Piscina hotelului este umplută cu apă doar î intervalele de timp în care se poate face baie la o temperatură ambientală rezonabilă, și acest lucru este stabilit de către personalul hotelului. În general, cu posibilitatea de a apărea si exceptii, piscina va fi umplută cu apă in intervalul iunie – septembrie. Vă rugăm, nu lăsați copiii nesupravegheați la piscină sau la locurile de joacă, sub nicio formă. Pensiunea nu dispune de salvamar sau de personal calificat în supravegherea copiilor! Zona de plajă a piscinei, cu umbreluțe si sezlonguri, poate fi folosită în orice perioadă a anului, chiar dacă piscina nu ofera condiții pentru “scăldat”.

Animalele de companie:

Deși iubim animalele de companie și nu numai, în urma reclamațiilor primite de la mai mulți turiști de-a lungul timpului, cu privire la animalele de companie ale altor turiști, complexul nostru nu mai acceptă niciun animal de companie, indiferent de dimensiunile acestuia. În cazul în care, turiștii care se cazează în cameră cu animale de companie, fără știrea noastră, ne rezervăm dreptul de a percepe o penalitate de 1.000 ron, precum și să evacuăm turiștii în cauză, pentru  a nu stârni controverse între aceștia și alți turiști, așa cum s-a întâmplat anterior!

Important:

Întregul program al sejurului poate suferi modificări, cu privier la orarul autocarului, orarul barului și al restaurantului, organizarea excursiilor opționale, meniu mâncare și băuturi etc.

Unitatea noastră dispune de sistem de supraveghere video, în spațiile publice, care este posibil sa fie funcțional și-n perioada sejurului dumneavoastră. În orice caz, sunteți rugați să aveți grijă de bunurile de valoare proprii. Unitatea de cazare nu-și asuma sarcina de a păzi și securiza bunurile turiștilor.

Pentru orice problemă de ordin medical sau care ține de deplasări de urgență, de regim alimentar special sau de alte nevoi personale, vă rugăm să vă adresați administratorului hotelului!

Va mulțumim și vă dorim o vacanță plăcută!