Info Utile

Bine ati venti la Pensiunea GULLIVER DELTA RESORT 4* – Murighiol!
Ne bucuram să fim gazdele dumneavoastră si sperăm să vă oferim o vacanță cu amintiri de neuitat. Pentru buna desfășurare a sejurului, dorim să vă informăm următoarele:

MASA

Mesele se servesc în restaurantul si pe terasele hotelului și sunt în regim de All Inclusive tip bufet. Preparatele sunt pregătite în stil lipovenesc, Pensiunea Gulliver Delta Resort 4* contribuie la transmiterea vechilor tradiții pescărești.

Toate mesele de prânz și cină conțin atât preparate cu specific local – prin rotație, servim storceag, saramură, plachie, plăcintă dobrogeană, pește prăjit, pește la grătar, tartine cu icre etc., cât și preparate tradiționale pe bază de pui, porc sau vită. La prânz se fac două feluri de ciorbă: din pește și din preparate fără pește. Cele două gustări servite la 11:00 și 17:00 sunt compuse din fursecuri și ceai la samovar, respectiv preparate lipovenești. Pachetul de băuturi All inclusive cuprinde: bere la dozator, sucuri neacidulate, apă plată, vin alb, vin roșu, cafea, ceai.

Unele dintre preparatele cu specific local (în special, peștele) trebuie consumate cu atenție, pentru a fi evitate accidentele nedorite. Persoanele alergice la anumite alimente sunt rugate să anunțe acest lucru la începutul sejurului! Din motive legislative, vă rugăm să consumați produsele achiziționate (mancare și băutură) din afara incintei Gulliver Delta Resort doar în cameră.

TRANSPORTUL

Program autocar:
București
Loc întalnire: Calea Griviței nr. 193 B – Parcare Muzeul CFR
Oră întalnire: 07.30
Oră plecare: 08.00
Murighiol
Sosire autocar: ora 13.30/ 14.00
Retur: 14.00/14.30
Durata traseului se poate modifica din cauza unor factori ce nu țin de agenția de turism sau de hotel (condiții trafic, vreme etc), iar orele la care se ajunge sau se pleacă din Murighiol pot suferi modificări.

Excursiile optionale
Pentru excursiile opționale, Gulliver Delta Resort vă pune la dispoziție mai multe ambarcațiuni cu motor, moderne, rapide, confortabile, fabricate în 2016. Barcile model Corsar 700 Tour au 12 locuri și sunt prevăzuta cu prelată, care protejează turiștii de eventualele intemperii, sunt ideale pentru distanțe lungi. Bărcile Corsar 630 au 8 locuri fiecare și reprezintă opțiunea ideală pentru a intra pe cele mai ascunse canale și lacuri ale Deltei.

PESCUIT
Exceptand perioada de prohibiție, turistii pot pescui de pe pontonul hotelului, în condiții legale.

DIVERSE

Realizata în vechiul stil al conacelor lipovenești, Pensiunea Gulliver Delta Resort 4* își propune să le ofere turiștilor vacanțe în stil tradiționale, dar în același timp să protejeze mediul înconjurător. Din acest motiv, vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru aruncand produsele de igienă și celelalte resturi doar în coșurile de gunoi din băile proprii sau în cele amenajate pe suprafața resortului. Din respect pentru natură, vă rugăm nu solicitați schimbarea prosoapelor și a lenjeriei decat atunci cand este realmente necesar.

În anumite perioade ale anului, în pofida eforturilor personalului, țanțarii pot deveni o problemă. Perioada de activitate maximă a acestora poate fi între orele 21.00 și 23.00 ( în mod special în lunile iulie și august). Vă recomandăm să luați măsurile de protecție necesare: creme, spray-uri, brățări.

În timpul excursiilor optionale, vă rugăm să nu aruncați în apă decat produsele biodegradabile!

Vă rugăm să nu lăsați copiii nesupravegheați pe întreaga perioadă a sejurului și să nu intrați în zonele în care are acces doar personalul hotelului!

Pentru orice problema de ordin medical sau care ține de deplasări de urgență, de regim alimentar special sau de alte nevoi personale, vă rugăm să vă adresați administratorului hotelului!

Masuri de siguranta anti Covid 19:

 • La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
  • Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
 • Efectuarea formalitatilor de check-in on-line
  • Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
  • Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
  • Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului
  • Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune
  • Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
  • Distanța intre mese va fi de 2 m, iar la o masa se permite accesul doar al persoanelor cazate in aceeasi camera.
 • Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.

Va multumim si va dorim o vacanta cat mai placuta!