Halloween in Delta Dunarii

HALLOWEEN IN DELTA DUNARII
Gulliver DELTA Resort 4* MURIGHIOL

PROGRAM HALLOWEEN:

  Ziua 1 – 29.10
In cursul dupa-amiezii sosim la complexul turistic si luam masa de pranz. Gazdele noastre ne intampina cu tartine cu icre, asortate cu un paharel de vodka.Ne cazam, apoi avem program de voie pana la cina.

Ziua 2 – 30.10
Dupa mic dejun, descoperim peisajele de poveste din Delta Dunarii, de-a lungul unei romantice plimbari cu barca si descoperim o alta fata a Deltei, invaluita in superbele culori ale toamnei. Intre pranz si cina avem timp de odihna pentru a ne incarca bateriile, deoarece urmeaza o mica petrecere in jurul focului de tabara.  acompaniati de vin fiert, tuica fiarta si placinta cu dovleac.

Ziua 3 – 31.10
Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: cetatile grecesti sau medievle din zona, Martirionul de la Niculitel, vizitarea obiectivelor turistice din  Tulcea, lacase de cult memorabile etc.
La pranz savuram preparate traditionale din peste si nu numai, unele dinte ele realizate  in bucatariile gospodarilor din zona Deltei Dunarii
In jurul orei 20 ne pregatim cu totii de cina speciala de Halloween, o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam  nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste! Ne adunam in restaurant costumati ca atare si, intr-un decor specific, servim o multime de mancaruri surpriza, din bucataria traditionala dar si internationala,  toate adaptate la eveniment.
Muzica va destinde atmosfera sau va mari suspansul, dupa caz, dar dansurile si voia buna vor insoti permanent evenimentul.
Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 4: 01.11
Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Halloween de poveste. Marturie stau miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Tarife

Early Booking – 20% Casute Corp central
Pretul este pe persoana, in camera dubla. Copiii pana in 12 ani, cazati in camera cu adultii, au gratuitate 1.100
950 ron
1.400
1.150 ron
Supliment a treia persoana in camera dubla (peste 12 ani) XXXXX 300 ron

Servicii incluse:
– Cazare 4 zile/ 3 nopti;
– Pensiune completa + toate mesele festive;
– Pachetul de băuturi:  free bar la cina  festiva de Halloween si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna foarte bun, apa plata, apa minerala, bere, sucuri.
– Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
– Foc de tabără presărat cu povești;
– Plimbare cu barca
– Acces la locul de joacă pentru copii
– Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal, șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei, tenis de masa etc.

Conditii de plata:
  – avans 50% la inscriere;  diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel.

Masuri de siguranta anti Covid 19:

  • La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate  dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
  • Reducerea la minimum a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune etc.
  • Efectuarea  formalitatilor de check-in on-line.
  • Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
  • Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
  • Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
  • Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
  • Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
  • Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.